Beställningskörningar och charter

Vi erbjuder kvalitativa busstransporter till förmånliga priser med våra fräscha bussar som finns i alla storlekar ända upp till 71 sittplatser. Vi har en buss för varje transportbehov och kan även erbjuda masstransporter på upp till 1000 personer på en gång. Från oss kan du även beställa bussar som är utrustade med alkolås.

Bussarna körs alltid av våra egna trevliga chaufförer som är tjänstvilliga och har en gedigen erfarenhet av att köra buss. Alla kan givetvis svenska och finska men de flesta även engelska. På detta sätt kan vi erbjuda den bästa servicen som finns att tillgå inom bussbranschen. Under fliken ”Bussar” kan du bekanta dig med en del av våra bussar.

Du vet destinationen, luta dig tillbaka och låt oss ta hand om resten medan du njuter av en skön bussresa. Att åka buss är både roligt och miljövänligt!

Fyll i bokningsformuläret här nedan. Du kan givetvis även mejla eller ringa till oss.

En bussresa kan bli årets höjdpunkt och ett kärt samtalsämne!

Ni kan vända er till oss oberoende av om Ni behöver en kort busstransport eller en gruppresa ut i Europa. Vi är en av Konsument- och konkurrensverket godkänd researrangör.

Vi räknar en offert och sköter vid behov givetvis även om bokning av t.ex. måltider och biljetter. Vi har också färdiga utfärdsprogram ”i lager”, bland dem kan ni hitta lämplig resrutt som passar just er grupp. Vi kan erbjuda mycket förmånliga båtresor med Viking Line, TallinkSilja och Wasaline.

Vår busspark består av bussar i olika storlekar från 9 till 71 sittplatser. Samtliga bussar har luftkonditionering, och uppfyller miljö- och viktkraven i Sverige och på kontinenten. Alla våra bussar är byggda för nordiska förhållanden och är därmed varma vintertid.

Våra chaufförer är kunniga och har erfarenhet av kundbetjäning. Under de senaste åren har vi ordnat utbildning åt vår personal i bl.a. brandsläckning, första hjälp, vinterkörning på halkbana och ekonomisk körning.

Vi arrangerar gruppresor åt alla slags grupper, t.ex. föreningar, företag och skolor. Om du vill veta vad just din resa kostar kan du enkelt begära offert med formuläret till höger. Vi svarar dig så fort vi kan. Du kan givetvis även skicka e-post eller ringa. Vår försäljningspersonal hjälper med att ordna en lyckad bussresa.

Bekanta dig även med vårt reseutbud. Under fliken ”Aktuella resor” finns resor som vi arrangerar. Utförliga reseprogram för dessa finns på vår Facebook sida. Gå in och gilla den!

Välkommen ombord!