Tilausajot

Tarjoamme laadukkaita linja-autokuljetuksia edullisin hinnoin tasokkailla busseillamme joita löytyy kaiken kokoisia aina 71 istumapaikkaan saakka. Meiltä löytyy bussi joka kuljetukseen ja voimme myös tarjota suurten tapahtumien kuljetuksia. Kuljetamme kerralla peräti 1000 matkustajaa. Meiltä voit myös tilata alkolukollisia linja-autoja.

Busseja ajavat aina meidän omat mukavat kuljettajamme joilla on pitkä kokemus ammattikuljettajana toimimisesta. Kaikki osaavat tietysti puhua suomea ja ruotsia sekä osa myös englantia. Tällä tavalla pystymme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua linja-auto alalta. ”Kalusto” otsikon alta löytyy tietoja kalustostamme.

Sinä tiedät määränpään, istu alas ja rentoudu bussissa ja anna meidän huolehtia ajamisesta. Linja-autolla matkustaminen on mukavaa ja ympäristöystävällistä!

Täytä alla oleva tarjouspyyntökaavake. Voit tietysti myös lähettää sähköpostia tai soittaa.

Tarjoamme tasokkaita linja-autokuljetuksia kilpailukykyisin hinnoin nykyaikaisilla turistibusseilla. Busseja löytyy aina 9-paikkaisesta pikkubussista 71-paikkaiseen täysikokoiseen turistibussiin saakka. Koko kalusto on varustettu jäähdytysilmastoinnilla ja Webasto lisälämmittimellä ja soveltuu näinollen hyvin pohjolan sääolosuhteisiin. Kuljetamme kerralla tarvittaessa jopa 1000 matkustajaa.

Voit pyytää tarjouksen matkastasi viereisellä tarjouspyyntölomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Olemme Kuluttaja- ja kilpailuviraston hyväksymä matkanjärjestäjä. Annamme tarvittaessa hinnan koko matkapaketista joka sisältää esim. laivaliput, ruokailut ja kuljetukset. Meillä on ”varastossa” valmiita matkaohjelmia joita voi soveltaa eri ryhmien käyttöön. Laivamatkat ovat erikoisuutemme ja meidän kautta varaat edulliset laivaristeilyt tai reittimatkan ryhmille.

Kuljettajamme saavat säännöllisesti jatkokoulutusta ja heillä on kaikilla Trafin myöntämä ammattipätevyystodistus. Ottakaa yhteyttä niin toteutamme matkanne.

Tervetuloa kyytiin!