Tervetuloa Wasabus – Wiik & Strömin kotisivulle

Wiik & Ström on Mustasaarelainen linja-auto yritys joka perustettiin vuonna 1997. Tänä päivänä kalustoon kuuluu 20 bussia jotka ajavat linjaliikennettä Mustasaaressa ja Vaasassa sekä tilausajoja kotimaassa ja ulkomailla.

Uusi linja-autovarikkomme valmistui vuonna 2021 Sepänkylän Yrityskeskukseen Mustasaaressa. Sieltä löytyy huolto ja pesutilat linja-autoille sekä konttori ja liikenteenjohto. Halusimme panostaa moderniin varikkoon joka täyttää tämän päivän vaatimukset kalustollemme. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä että kalusto on aina turvallisessa ja siistissä kunnossa uusiin ajoihin. Tämän mahdollistavat omat asentajamme jotka ovat linja-auto alan ammattilaisia. He huoltavat ja pesevät kalustoamme säännöllisesti varmistaen sen että se palvelee asiakkaitamme moitteettomasti niin linjalla kuin tilausajossa.

Mukavat kuljettajamme ovat kaikki palvelualttiita ja omaavat pitkän ammattikuljettajakokemuksen. Kaikki osaavat puhua suomea ja ruotsia sekä osa myös englantia. Lähtökohtamme on tarjota asiakkaalle parasta saatavilla olevaa palvelua linja-auto alalla.

Tavataan bussissa!

Mustasaaren vuoden yrittäjä 2010

Lue lisää på Vasekin kotisivulta.

Laatuperiaate

Tarjoamme tilausliikenteen lisäksi aikataulunmukaista reittiliikennettä Mustasaaressa ja Vaasassa.

Tiedottaminen

Tiedotamme reiteistä ja aikatauluista kotisivullamme www.wiik-strom.fi. Tiedot löytyvät myös aikataulujulkaisustamme joka on saatavissa busseista ja toimistostamme.
Erityistilanteista ja poikkeuksista ilmoitamme kotisivullamme.

Kertaliput

Linja-autoista voit ostaa kertalippuja käteisellä. Emme hyväksy pankki- tai luottokortteja.

Kertalippu Vaasan kaupungin alueella Sepänkylä mukaanlukien maksaa 3:30 euroa/aikuinen ja 1:70 euroa/lapsi korkeintaan 11 vuotta.

Mustasaaren linjoilla noudatetaan seuraavaa taksataulukkoa:http://www.matkahuolto.fi/matkahuolto_tiedostot/Bussitaksa_2013.1.1.pdf

Alennusliput, 40 matkaa

Alennuskortteja Vaasa – Sepänkylä liikenteelle myydään linja-autoissa ja toimistossamme Holmintie 3, Sepänkylä. 40-matkan alennuskortti maksaa 50 euroa aikuisille ja 30 euroa lapsille 7-11 vuotta. Käteismaksu. Kortilla ei ole aikarajoitusta.

Sepänkylän liikenteessä ei 11.8.2014 alkaen kelpaa Vaasan Kaupungin bussikortit.

Muiden linjojen alennuskortteja myy Matkahuolto Vaasan Matkakeskuksessa. Katso hinnat ja tiedot www.matkahuolto.fi

Kalusto

Tutustu kalustoomme tästä.

Henkilökunta

Kuljettajamme ovat kokeneita ja palvelualttiita. Kaikki palvelevat vähintään suomeksi ja ruotsiksi. Koulutamme kuljettajat EU:n ammattipätevyysdirektiivin mukaisesti. Kuljettajat auttavat tarvittaessa matkustajia joilla on erityistarpeita.

Asiakastyytyväisyys

Kaikki palautteet jotka tulevat asiakkailta käsitellään. Vastaamme pyynnöstä niihin palautteisiin joissa on lähettäjän nimi ja yhteystiedot.
Mahdolliset puutteet pyrimme korjaamaan heti kun on mahdollista. Jos olemme toimineet väärin korvaamme asiakkaan välittömät kustannukset.
Lipun hinnan palauttamisesta ja vahingonkorvauksista neuvotellaan erikseen tapauskohtaisesti.
Toivomme asiakkaiden ilmoittavan epäkohdista toiminnassamme mahollisimman nopeasti. Se helpottaa selvitystä ja edesauttaa oikaisua.

Wasabus

Wasabusin toimintaan kuuluu kehittää ja toteuttaa monipuolisia palveluja linja-auto alalla.

Wasabusin historia alkaa vuodesta 1928 kun M & O Majors aloitti linja-autoliikenteen välillä Vaasa – Sulva. Myöhemmin vuonna 1996 yhtiön markkinointinimeksi tuli Wasabus ja samalla senaikaiset Vaasalaiset linja-autoyritykset Oy Finne & Beijar Ab, K.J.Lall & Co ja Syrenius & Co yhdistettiin ja turistibusseja alettiin markkinoida yhtenäisesti Wasabus nimellä. Bussit maalattiin valkoisiksi ja ne saivat myös uuden logon jossa oli merikotkia ja isot Wasabus logot kylkiin.

Vuonna 2016 kalustoon kuuluu 16 linja-autoa ja kuljettajia on parikymmentä. Meillä on oma matkatuotanto ja täyden palvelun ryhmämatkatoimisto.

Wasabus on vuodesta 2013 lähtien kokonaan linja-autoyhtiö Oy Wiik & Ström Ab´n omistuksessa. Samalla Wasabusin imago modernisoitiin kun koko kalusto uusittiin ja uusi logo lanseerattiin. Merikotkat ovat yhä mukana uudessa logossa ja ne symboloi alueemme läheisyyttä mereen.

Yhteystiedot

Wasabus
Oy Wiik & Ström Ab 
Holmintie 3
65610 Mustasaari
Puh: 0500 776 535

Sähköposti: info@wasabus.fi

Toimisto
Holmintie 3, Sepänkylä
Avoinna arkisin 9:30 – 14:30
Linja-autojen tilaukset, tiedustelut ja löytötavarat

Sähköposti: info@wasabus.fi

Korjaamo
Puh. 0500-365179

Liikennepäällikkö, linja-autojen varaukset
Fredrik Ström
Puh. 0500-776535

Sähköposti: info@wasabus.fi

Myyntipäällikkö, matkatoimistopalvelut
Anna Wiik
Puh. 0400-272605
Sähköposti: office@wasabus.fi

Toimitusjohtaja
Patric Wiik

Sähköposti: patric.wiik@wasabus.fi